Vastaamme lukijakirjeeseen

Emme voi julkaista kirjettä lehdessä sen karkean sisällön tähden, mutta katkelmia tässä aluksi hieman. Vastauksestamme selviää sitten kirjeen keskeinen sisältö:

SUVAKKI HUORAM PENIKA….MÄ TIÄDÄN MISSÄ SUN POJAN TYTÄR KÄY KUOLUA…JA SAATANA MISSSÄ SÄ ASUT!!!! MUUTA V**TU VAIKKA IRANIIN TAI SAUDIARABIAA NIIN V**TU SIELLÄ SUT PANTAIS KURII TAI KAULAS KATKASTIAS.
NIMIM. ZEUKSEN POJAT ISÄM MAAN PUALESTA

Hyvä nimimerkki Zeuksen pojat isäm maan pualesta, aloitamme tuosta nimimerkistäsi. Zeus oli yksi muinaisen Kreikan jumalista eikä sillä ole mitään tekemistä meidän isänmaamme kanssa. (sana isänmaa on yhdyssana)

Lehtemme on puolueeton julkaisu, ei vasemmistolainen, oikeistolainen eikä keskustalainen tai “vihervassari” kuten kirjeessäsi epäilit. Kun kirjoitimme Teuvo Hakkaraisesta, olimme tarkistaneet kaikki faktat eikä Hakkarainen ole ainakaan vielä meiltä vaatinut selitystä uutiseen, joka löytyy lehdestämme tältä sivulta

Teuvo Hakkarainen on ollut helluntaiseurakunnan jäsen, sen hän kertoi itse, joten siitä kai ei tarvitse kiistellä. Emme siis ole “SAATANAN VALEHTELIJOITA”. Hakkarainen on niinikään ollut putkassa Pariisissa, vaikka on Suomen eduskunnan kansanedustaja, senkin hän kertoi itse, joten emme keksineet uutista.

Kun sanoimme, että Hakkarainen oli “liikuttuneessa tilassa”, niin asia tarkistettiin Ville Haapasalolta. Haapasalo sanoi, että Hakkaraisen toleranssi on toki varsin korkea, mutta niin on minunkin ja Teuvo oli vetänyt snapseina puolen litran pullon vodkaa ja ruoan kanssa kaksi pulloa Bordeax-punaviiniä.

Asiat Suomessa on tapana sopia keskustelemalla tai jos siten ei päästä sopuun käräjäoikeudessa, ei saunan takana, kuten itse ehdotat.

Lopuksi, emme usko, että Tero Vaaralla Mamba-yhtyeen keulahahmona on varaa vaarantaa (heh) uraansa tappamalla meidät, vaikka onkin Kansallisen kivääriyhdistyksen jäsen ja ilmiselvästi mahdollinen aatetoverisi. Emmekä värjää kasvojamme pohjois-afrikkalaisen ruskeaksi.

Sopuisin terveisin

Jouni-Mikael Cedervall
Kustantaja/päätoimittaja
Iltapäivälehtisanomat, ipls.fi

Teuvo Hakkarainen raitistuu ja vaihtaa puoluetta

Saamiemme tietojen mukaan Teuvo Hakkarainen kertoi hiljattain Ville Haapasalolle heidän yhteisellä Pariisin matkallaan aikeistaan lopettaa alkoholin käyttö kokonaan ja palata henkiseen kotiinsa helluntaiseurakuntaan, josta hänet aiemmin erotettiin huonon käytöksen vuoksi. 

Ville Haapasalo vahvisti IPLS:lle, että tällaisesta oli ollut puhetta eräänä iltana Brasserie l’Alsace-nimisessä ravintolassa Champs-Elysees:llä. Haapasalon kertoman mukaan Hakkarainen oli ollut “liikuttuneessa tilassa” ja myöntänyt, että mopo on karannut käsistä jo niin pahasti, että tästä ei enää selvitä muulla kuin palaamalla takaisin Jumalan luo. Syntiä on tehty ja paljon, sanoi Teuvo ja alkoi itkeä vuolaasti, kertoi Ville Happasalo. 

Samalla Hakkarainen oli myöntänyt, että ei voi jatkaa enää Perussuomalaisen puolueen varapuheenjohtajana ja raskain sydämin hän joutuu vaihtamaan puoluetta Kristillisdemokraattiseen puolueeseen. Tämä on pieni alkel Viitasaarelle, mutta valtava harppaus Teuvolle, maanteiden kuninkaalle. 

Samalla joudun muuttamaan kantaani maahanmuuttopolitiikkaan, joka on sentään ollut lähes ainoa vakavasti otettava agendani eduskunnassa, hän nyyhkytti. Mä mietin tätä jo silloin, kun jouduin ekan kerran putkaan Pariisissa Eiffel-tornissa riehumisen takia. Tästä ei Jussi (Halla-aho) tule tykkäämään, mutta jos nyrkkeilemään ruvetaan, niin kyllä Jussin saatana voitan. 

Jos 35 000 ukkoa tulee rajan yli vajaassa vuodessa ja nyt pitää alkaa niitä paapomaan, niin kyllä se syö miestä, mutta miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä, vaikka henki menisi, tai eihän se mene, jos mä raitistun, Teuvo Hakkarainen jatkoi ja kuivasi kyyneitään jo hieman rauhoittuneena.

Kun Ville Haapasalo oli epäillyt ääneen Hakkaraisen puheita ja vedonnut siihen, että Teuvo tuskin aamulla muistaa puheitaan, tämä väitti, että kyllä asiaa on mietitty myös selvin päin.

Kalevalaisilla myös yhteyksiä Islamiin

12. Loka, 2017

Yle uutisoi aiemmin tänään, että viikingeillä oli yhteyksiä Islamiin ja Upsalan yliopiston tutkimuksessa on selvinnyt, että tyypillisesti viikinkikoristeluksi tulkitut geometriset kuviot viikinkien hautavaatteissa ovatkin arabiankielisiä kalligrafiamerkkejä. Niissä myös mainitaan nimeltä muslimien Jumala, Allah.

Myös Kalevan muinaisella kansalla oli yhteyksiä Islamiin yli tuhat vuotta sitten, väittää Lemminkäisen temppeliä Sipooseen rakentaneen Ior Bockin tunnustamaton poika, Geronimo I Bock vaihtoehtoisen tieteen yliopistosta Keravalta.

Bockin tutkimuksissa on selvinnyt, että samanlaisia merkkejä on löytynyt mm. Väinämöisen, Lemminkäisen, Ilmarisen ja Pohjolan emännän oletetuista haudoista. Hän ei tosin täsmennä, mistä mainitut haudat on löydetty, mutta vakuuttaa löytäneensä ne.

Varmasti tiedetään se, että Kalevan kansalla oli myös rauhanomaisia yhteyksiä viikinkeihin, mutta vielä ei tiedetä saivatko kalevalaiset vaikutteet viikingeiltä vai suoraan Bagdadista. Bagdadissahan sijaitsi Tieteiden talo, jonka oli perustanut kalifi al Mansur 700-luvulla palatsinsa oheen. Tiedetään myös, että viikingit käyttivät kalevalaisia oppaina matkatessaan Lähi-Itään nykyisen Venäjän jokia pitkin, kertoo Geronimo I Bock. Viikinkien ja kalevalaisten tiedetään toimineen Lähi-Idän kalifaateissa mm. korkea-arvoisten kalifien henkivartioina näiden suuren koon ja sotaisan luonteen vuoksi. Kalifit arvostivat vahvoja Pohjolan miehiä suuresti, luonehtii Bock.

Helsingin yliopiston kansaperinteen tutkijatohtori Hanne-Leena Virtanen-Nieminen pitää Geronimo I Bockin väitteitä hölynpölynä, mutta IPLS ei tyrmää väitteitä ainaakaan suoralta kädeltä.

Isänsä tavoin, Geronimo I Bock vaikuttaa olevan pilvessä koko ajan, mutta se ei vähennä hänen uskottavuuttaan, ainakaan kovin paljon.

Hollolasta löytyi uusi laji – pieluspunkki

Hollolalaisesta kotitaloudesta on löytynyt maassamme aiemmin tuntematon hämähäkkilaji, pieluspunkki. Pieluspunkki eroaa pölypunkista olennaisesti ja on täysin eri laji. Se on niin suuri, että sen levinneisyysalueilla sitä on kutsuttu rottahämähäkiksi ja sen purema aiheuttaa kivuliaita paukamia ja punoitusta purema-alueella.

Oulun yliopiston ötökkätutkijan, professori Tauno-Armas Nykäsen mukaan tämä on ensimmäinen havainto pieluspunkista koko Euroopassa. Nyt tutkitaan onko pieluspunkki tullut maahamme matkailijan mukana vai onko se todella rantautunut Suomeen lopullisesti, sanoo professori Nykänen. Kotitalous, josta se löytyi kiistää matkailleensa viimeaikoina missään, joten on mahdollista, että syynä pieluspunkin tuloon Suomeen on ilmastonmuutos. Se on tuonut tänne jo useita uusia lajeja muutenkin.

Professori Tauno-Armas Nykänen sanoo tutkineensa pölypunkkeja paljon ja kertoo, että niistä kohistiin aikoinaan aivan turhaan, sillä niitä oli vaikea tutkia niiden harvinaisuuden vuoksi. Jos alustavat tutkimukset pieluspunkista pitävät paikkansa, voimme uskoa, että tilanne saattaa muuttua kriittiseksi hyvin nopeasti. Sen tiedetään levinneen Kaakkois-Aasiassa räjähdysmäisesti ja on siellä nyt todellinen riesa. Siihen kun eivät normaalit myrkyt oikein tahdo tehota, luonnehtii professori Nykänen. Todennäköistä on, että siihen tehoaa ainoastaan tullilaitoksen käyttämä radioaktiivinen sädetys.

Pieluspunkin tiedetään pesivän tyynyissä ja se on erittäin tehokas lisääntymään, sanoo professori Nykänen. Hän kertoo lisäksi aloittavansa lähiaikoina uuden tutkimuksen hyttysistä ja tällä kertaa kyseessä on aivan uusi aluevaltaus: hyttysen seksuaalinen herääminen teini-iässä.