Vesalan pari diilaa

Rakastettava parimme Vesalasta, Kertsi ja Hoo Sianna (ent. Horo Sanna) odottavat kaksiossaan asiakasta.

Vuoden seksikkäin mies valittu

IPLS:n toimitus järjesti vuoden seksikkäin mies-kisan, kuten muillakin iltapäivälehdillä on ollut tapana aina silloin tällöin. Äänestys järjestettiin suljetulla lippuäänestyksellä, joten kaikki sujui lain kirjaimen mukaan.

Muistamme esimerkiksi erään lehden kilpailun, jossa silloinen pääministeri, nyttemmin presidenttiehdokkaana oleva kansanedustaja Matti Vanhanen voitti kisan. Hiljattain kisan ovat voittaneet mm. toimittaja Riku Rantala sekä räppäri Cheek eli Jare Tiihonen. Muita takavuosien voittajia ovat olleet mm. kirjalija, muusikko ja entinen kansaedustaja Claes Andersson (vas) ja näyttelija, kirjalija Peter Franzen. Vuoden 2015 voittaja oli laulaja Jalmari...korjaan Valtteri Torikka.

Tänä vuonna kisan voitti ylivoimaisesti lehtemme meteorologi Yrjö Ärjy. Voitto oli niin selvä, että toista palkintoa ei tänä vuonna jaettu lainkaan. 

Iltapäivlehtisanomien toimitus onnittelee Yrjö Ärjyä ja tulee kukittamaan tämän heti, kun hän suostuu ilmaantumaan maisemiin. Me tiedämme tavan, jolla saamme Ärjyn tulemaan. Jätämme päätoimittajan pöydälle avatun konjakkipullon ja hän saapuu paikalle tuota pikaa.

 

Sairas mallimaailma

Mallimaailmassa on ollut tapana jo vuosia ns. photoshopata mallien kuvia entistä paremman näköisiksi. Nuoruutta ja hoikkuutta on pidetty ihanteena, mutta mopo on karannut käsistä jo kauan sitten ja niinpä mm. Ranskassa on lailla kielletty liian laihojen mallien käyttämisen mainoskuvissa. Brittiläinen plusmalli Iskra Lawrence on eräs, joka kulkee toiseen suuntaan oman runsasmuotoisen kehonsa esittelyssä. Hän on kieltänyt photoshoppingin omissa kuvissaan. Suomessa  mediapersoona Jenni Lehtinen on aloittanut Vaakakapina-nimisen TV-ohjelman teon, jotta ihmiset oppisivat hyväksymään ulkonäkönsä sellaisena kuin se on.

Hiton teinit

Meteorologinakin tunnettu säärohveetta Yrjö Ärjy on raivoissaan THL:n huhtikuussa julkaisemasta tutkimustuloksesta, että nuoriso käyttää päihteitä entistä vähemmän. Syynä tähän pidetään älypuhelinten vetovoimaa kännäämisen sijasta. Tämä haittaa huolestuttavasti meteorologimme liiketoimintaa, johon on olennaisena osana kuulunut viinan trokaaminen. Piirros Leena Juutilainen ja teksti Jouni-Mikael Cedervall