Nainen tunnusti - olin aviossa normaalin miehen kanssa

- niin, se oli kyllä aika kummallinen avioliitto, sanoo sittemmin miehestä eron ottanut Astrid Ala-Pehkonen. En käsitä, miten saatoin naida miehen, josta en löytänyt yhtään vikaa. Hän ei esimerkiksi ikinä moittinut minua lihavaksi tai pahoinpidellyt minua. Niinikään hän hoiti kotihommat siinä kuin minäkin ja hoivasi lapsia hellästi ja rakastavasti.

Luulisi, että sellainen avioliitto on onnellinen, sanon. 

- niinhän sitä luulisi, mutta kun seksissäkään ei ollut moittimista. Sain aina orgasmin ja hän tiesi varsin hyvin, kuinka nainen tyydytetään. Hän oli aina kohtelias ja huomaavainen, mutta se mua sitten osasi riepoa. Mä olisin halunnut hakkua sitä mun frendeille, mutta mulla ei ollu mitään pahaa sanottavaa siitä.

- kaikilla mun frendeillä on miehet, jotka ovat joko narsisteja tai peräti psykopaatteja ja mä olin niin saatanan kateellinen niille. Eilahan se lopulta sanoi mulle, että koska sulla on niin täydellinen mies, niin ota hei helvetissä ero siitä. Eilan oma mies oli lihava sika, joka ei ajatellut muuta kuin omaa itseään ja sellaisen avioliiton mäkin olisin halunnut, mutta valitsin sitten täydellisen miehen, joka oli sporttinen ja hyvätuloinenkin vielä.

Otit eron täydellisestä miehestä, hiillostan.

- joo, mä päätin, että jos mä en voi hakkua sitä mun frendeille, niin siitähän on päästävä eroon ja se sitten toteutui. Se on nyt Eilan mies ja se on sille Eilalle ihan oikein, saatana.

Voit jakaa tämän sivun Facebookissa, Twitterissä ja Google+:ssa sivun laidassa olevasta linkistä.

Ei kutsua homobileisiin – Paavi raivostui

Vatikaanissa järjestettiin kivat homobileet, joissa saamiemme tietojen mukaan käytettiin myös runsaasti huumeita. Toisin kuin kilpailijamme Ilta=Sanomat väittää, bileitä ei järjestetty kardinaali Francesco Coccopalmerionin sihteerin huoneistossa, vaan itse kardinaalin asunnossa.

Paavi on sydämistynyt siitä, että häntä ei bileisiin oltu kutsuttu. Syytä siihen, miksi Paavi ei kutsua saanut Italian kirjeenvaihtajamme Briccone Mascalzone ei osaa sanoa, mutta luulee sen johtuneen siitä, että muita päihteitä kuin huumeita ei ollut tarjolla. Paavin tiedetään nauttivan mielellään huumeiden kyytipoikana myös ”muutaman” lasillisen viiniä tahi vodkaa.

Vatikaanin tapaan, Paavi harkitsee nyt kardinaalin sihteerin siirtämistä eläkkeelle, mitä kirjeenvaihtajamme pitää omituisena silmänkääntöyrityksenä, koska itse kardinaali pääsee tästä jupakasta kuin koira veräjästä ja sihteeristä on tehty sijaiskärsijä.

Pahat kielet väittävät, että Vatikaanin poliisi keskeytti bileet nimenomaan Paavin käskystä eikä kardinnalin sihteerin naapurit, kuten muut mediat asiasta raportoivat. Paaville asiasta kävi juoruamassa myös ilman kutsua jäänyt henkivartiokaartin sveitsiläinen upseeri Jürgen Holtzensteiner.

Ulkoministeri Timo Soinilla on myös hyvä syy loukkaantua siitä, että hänelle ei kutsua lähetetty.

Italian kirjeenvaihtajamme saamien vihjeiden mukaan Vatikaani harkitsee Tom of Finlandin l. Touko Laaksosen nostamista pyhimykseksi.

Voit jakaa tämän artikkelin Facebookissa, Twitterissä ja Google+:ssa sivupalkissa olevista linkeistä.

Meteorogi Yrjy Ärjy ryhtyy ravitsemusasiantuntijaksi

Meteorologimme, säärohveetta Yrjö Ärjy on jaellut erilaisia ravitsemusneuvoja jo usean vuoden ajan, mutta olemme epäilleet, että nämä kummallisilta vaikuttavat neuvot ovat olleet enemmän tai vähemmän huuhaata, jota kohtaamme mediassa yhä enenevässä määrin.

Nyt asiasta kiinnostui kilpailijamme Iltalehti julkaisemalla jutun, jonka ingressi tässä:  “ Lääkäri Toni Vänni törmää työssään ihmisiin, jotka ovat alkaneet noudattaa huuhaa-ihmisten terveysvinkkejä. Psykologi Annamari Heikkilän mukaan ihmiset haksahtavat huuhaa-juttuihin, koska ne tarjoavat helppoja ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin.”

Lehtemme on aina suhtaunut pidättyvästi uutisiin, jossa mm.  ihmedieetti muka auttaa million laihduttamaan, million melatoniini parempaan unen saantiin, ihmepillerit yleiseen hyvinvointiin ja ylimääräinen proteiini kasvattamaan lihaksia.

Luettuaan jutun meteorologi Ärjy ilmoitti ykskantaan, että hänellä on kaikki tarvittava tieto pitkän iän ja yleisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi eikä tarvitse siihen tohtorien Tolosen tai Antti Heikkilän neuvoja. Hän ryhtyy kernaasti lehtemme ravitsemusasiantuntijaksi.

Suhtauduimme asiaan aluksi hieman skeptisesti. Eihän mies, joka on vuosikymmeniä marinoinut kroppansa runsaalla alkoholin käytöllä voi tietää ravitsemuksesta mitään. Emme ole ikinä nähneet hänen edes syövän mitään.

-          Tietääks päätoimittaja, minkä ikäinen mä olen, kysyy Yrjö Ärjy

-          En tiedä, mutta arvelen, että yli kahdeksankymmentä.

-          Olenko ylipainoinen?

-          No ei voi sanoa niinkään.

-          Milloin olen kertonut olleeni lääkärissä?

-          Ei ole sekään muistissa.

Tässä muutama asia, jotka saivat meidät ajattelemaan. Onhan meillä mm. Keith Richards ja Ozzy Osbourne, mutta he ovat kuitenkin poikkeustapauksia ja miksei meteorologimmekin olisi?

Kohtuus kaikessa on Ärjyn ensimmäinen neuvo. Kun on kohtalaisen jurrissa koko ajan, pysyy myös ylenpalttinen ruokailu kurissa. Ei vaan ruoka oikein maistu. Tästä syystä ei ylimääräisiä kiloja pääse kertymään. Mullakin oli yksi serkku USAssa, joka eli seitsemänkymmentäyhdeksän vuotiaaksi, vaikka poltti kuin korsteeni ja oli yhtäjaksoisesti jurrissa vuodesta 1951. Se kuoli lopulta keuhkosyöpään, mutta ei ollut ikinä ylipainoinen.

Emme vielä vastanneet myöntävästi säärohveetta Yrjä Ärjyn tarjoukseen ryhtyä ravitsemusneuvojaksemme. Tämän jälkeen hän sanoi, että onhan niitä muitakin lehtiä.

Ilja Janitskin ei Iltapäivälehtisanomiin

Olimme jo ehtineet huolestua lukijamäärämme vähäisyyttä ja siksi kokeilimme kepillä jäätä. Yritimme tavoittaa kuuluisan journalistin Ilja Janitskinin, mutta hänen tavoittamisensa ei sitten ollutkaan kovin helppoa.

Tutkivan journalismin osastomme sitkeyden ansiosta saimme kuin saimmekin yhteyden Janitskiniin. Hän tosin ei innostunut yhteydenottamisestamme lainkaan, vaan väitti asiaa sen enempää perustelematta, että lehtemme olisi muka valemedia.

Tämähän ei tietenkään pidä paikkansa, mutta pitäköön Janitskin mielipiteensä.

Seuraavaksi lähestyimme entistä loviisalaista, nyt Australiassa asuvaa Janus Putkosta, mutta sama tulos tässäkin tapauksessa. Putkonen sanoi, että ei voi ottaa toimeksiantoja muualta kuin Venäjän valtiolta ja sillä hyvä. Putkonen sanoi, että tässä alkaa mielikuvitus loppua jo muutenkin ja jos niin käy, loppuu Putinilta into tukea hänen hankkeitaan.

Tästä johdosta päätimme jatkaa sitkeästi omin voimin ja kyllä se Google meidät vielä noteeraa, näin uskomme.

Toim. huom. tasan kuukauden kuluttua lehtemme siirtämisestä sekä Google että Yahuu noteerasivat meidät hakukoinneillaan, mitä voidaan pitää hyvänä suorituksena, sillä ylläpitäjämme mukaan siihen olisi saattanut mennä kuukausia, jopa vuosia.

Asianajaja Heikki Lampelalle vapauttava päätös - tarina jatkuu

Helsingin hovioikeus on hylännyt ns. murhamiesten ja isojen konnien puolustusasianajajana tunnettua Heikki Lampelaa vastaan nostetun syytteen lievästä pahoipitelystä, kuten useat lehdet ovat tänään kertoneet. Lampela saa valtiolta 3000 € korvausta oikeudenkäyntikulujen kattamiseksi.

Emme keskity tähän loppuun kaluttuun juttuun tässä artikkelissa nyt enempää, vaan siirrymme seuraavaan. Vinkkimiehemme Arman A (nimeä ei juurikaan muutettu), joka ei julkisuudesta niinkään välitä, kertoi meille eilen olleensa Heikki Lampelan ja tämän naisystävän Hanna (Sonta)Kärpäsen seurassa Suvisaaristossa mökillä ryyppäämässä Kossua viime lauantaina, niin jo alkoi taas sattua ja tapahtua.

Naisystävä Hanna (Sonta)Kärpänen oli illalla n. klo 23:00 tullut huoneeseen ja sanonut vinkkimiehellemme Arman A:lle, että nyt olisi sinunkin aika ottaa taksi ja lähtee leijuu täältä, koska meillä on vielä Heikin kanssa kana kynittävänä. Todisteeksi hän otti selkäpuolella piilossa olleen kuolleen kanan esiin ja heilutti sitä uhkaavasti vinkkimiehemme nenän edessä.

Rauhanmiehenä tunnettu vinkkimiehemme Arman A sanoi tähän, että okei, joo mä lähden. Tämä ei kuitenkaan kelvannut asianajaja Lampelalle, vaan hän oli sanonut (Sonta)Kärpästä paskapääksi. Suivaantunut naisystävä vastasi Lampelalle, että ai, sä haluut palata syytettyjen penkille käräjäoikeuteen ja uhannut nostaa kanteen henkisestä pahoinpitelystä.

D. J. Trump haluaa intiaanit sinne mistä tulivatkin – Intiaan

Yhdysvaltain presidentti Dum J. Trump haluaa palauttaa Intiaanit sinne, mistä he tulivat eli Intiaan, raportoi yhdysvaltalainen uutislehti Natives Today tänään. Uutinen perustuu presidentti Trumpin twiittiin. Uutisen mukaan presidentti pitää kolmea miljoonaa Intiaania turvallisuusuhkana.

IPLS pitää uutista osittain virheellisenä, sillä Intiaanit ei suinkaan tulleet Intiasta Amerikan mantereelle, vaan Siperiasta. D. J. Trump lienee kuitenkin tarkoittanut Irania, sillä sen uskotaan tukevan islamilaista terrorismia enemmän kuin Intian. Trumpin mukaan Intiaanit ovat surmanneet paljon Yhdysvaltain kansalaisia sodissa, jotka käytiin aivan hiljattain, 1800-luvulla.

 Intiaanit ovat presidentti Trumpin mukaan laittomia maahanmuuttajia, jotka ovat TV:n dokumenttien mukaan tehneet hirmutekoja, joita ei voida sietää Yhdysvalloissa.

Valkoinen talo antaa piippuja poltteleville Intiaaneille kolme kuukautta aikaa poistua maasta.

Natives Today on samalla tavalla vakavasti otettava uutismedia kuin Iltapäivälehtisanomat.

 

Natives Today tässä: http://natives-today.com/2017/07/11/trump-wants-to-deport-american-indians-to-india/ 

Maailman ensimmäinen ylösnousemus

Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí i Domènech, paremmin tunnettu Salvador Dali tulee olemaan maailman ensimmäinen ylösnousemuksen kokenut henkilö.

Madridilainen tuomioistuin on määrännyt haudan avattavaksi, jotta hänen mahdollinen tyttärensä saa oikeutta. ”Tytär” on kotikaupugissaan tunnettu selvännäkijä ja tarot-ennustaja. Dalvador Dali oli naisen mukaan hänen äitinsä salarakas 1950-luvulla. 

Pilar Abel on kuitenkin saamiemme tietojen mukaan aikonut herättää Salvador Dalin henkiin ja tulee vaatimaan tältä isyyden tunnustamista henkilökohtaisesti ja neljäsosaa tämän omaisuudesta, joka on huikeat 300 miljonaa euroa. 

Surrealistisen taiteen mestarina tunnettu Dali tulee näin ollen olemaan ensimmäinen ihminen, joka on kokenut ylösnousemuksen.

Pilar Abel sanoo IPLS:n haastattelussa, että mitään DNA-testiä ei oikeastaan tarvittaisi, sillä Dali kyllä tunnistaa hänet tyttärekseen ilman muuta ja on sen verran rehellinen mies, että ongelmaa ei asiassa tule olemaan.

Lisäksi hän väittää herättäneensä henkiin muitakin jo kauan sitten kuolleita, mutta ei halua nimetä näitä, koska sillä ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.